Studenten online bridgecursus

BC de Lombard organiseert samen met de studentenbridgeverenigingen uit verschillende steden:

    Bridge in een maand
    Online cursus voor studenten in 4 avonden

Ken je een geïnteresseerde? Dan graag deze website delen!

Bridge is het meest uitdagende kaartspel dat er is. In onze cursus van vier avonden leer je de basis, waarna je direct (online) kunt meespelen. Het mooie aan bridge is: hoe lang je ook speelt, je kunt altijd nóg beter worden. De meeste jongeren vinden echter het plezier met elkaar het belangrijkst!

De cursus wordt online gegeven door Nederlandse top- of semi-topbridgers. Je hebt met je eigen groep en de docent contact via video calls en speelt al gauw je eerste spelletjes.

De cursus is wekelijks op woensdagavond en (de 2e editie van deze cursus) start op 3 februari 2021, 20.00-22.30. De opvolgende avonden zijn dus 10, 17 en 24 februari. Bij voldoende interesse wordt de cursus ook in de Engelse taal gegeven.

Kun je die avonden niet, maar heb je wel interesse? Schrijf je alsnog in! De cursus wordt vaker gegeven, dus na inschrijving nemen we contact met je op om te bekijken wat je goed schikt, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Meld je hier aan: Aanmeldformulier
Je mobiele nummer gebruiken we voor het sturen van een tikkie bij aanvang van de cursus en het aanmaken van een Whatsappgroep met cursisten en docenten.

  • Je kunt je individueel of als groep inschrijven! Dat doe je door met degenen met wie je deelneemt een groepcode (bijv. een woord of een groepsnaam) af te spreken en die bij je aanmelding te vermelden. Zijn jullie met acht of meer? Dan krijg jullie de cursus als groep, zonder andere cursisten.
  • De totale kosten voor deelname zijn € 15,-. Dat is inclusief lesmateriaal en toegang tot de online speelomgeving. Je betaalt bij de start van de cursus.

Voor meer info, mail naar DenksportcentrumDelombard

Of mail de contactpersoon in:
Amsterdam: Yke Smit
Delft: Henk den Boer
Groningen: Sjaak Kempe
Leiden: Leo Huvers
Maastricht: Fleur Beekman
Nijmegen: George Dragt
Rotterdam: Daantje van der Poel
Tilburg: Anouk Casparie
Utrecht: Lian van Beijsterveldt
Overige steden: Anouk Casparie

 
 

Meer nieuws

Home

Clubs & uidagingen

Zaalhuur

Cursussen

Over ons

Contact